Ángyánné Czakó Edina
lekvár, befott, savanyúság
Törzsgyökeres pázmándi lakos vagyok. Férjemmel és három gyermekemmel itt élünk immár 20 éve. Négy évvel ezelőtt lettem őstermelő, először csak gabonát, zöldségféléket, gyümölcsöket termeltünk, majd két évvel ezelőtt kistermelőként már feldolgozott termékeim is elérhetők a vásárlók számára. Szüleimnek és nagymamámnak köszönhetően
belém nevelték az állatok, a növények és a FÖLD szeretetét. Régi receptek alapján őrzöm és persze készítem lekvárjaimat, befőttjeimet, savanyúságaimat, megőrizve a régi hagyományos ízeket.
Természetesen a mai kor elvárásainak eleget téve igyekszem új és újabb termékeket is előállítani. Kínálatomban megtalálhatóak a friss zöldségek, gyümölcsök, aszalványok is. Szlogenem: „ Tudd, hogy mit eszel!” Fontos számomra, hogy olyan termékeket kínáljak vevőimnek, amikről elmondhassák: valódi, házi és friss. A Pázmándi Spájz Egyesület tagjaként sok helyen bemutatkozhattam az elmúlt években (Korzó- Velence, Agárdi Hőlégballon Fesztivál, Vereb Vitéz Napja, OMÉK, Adventi vásárok….), ahol megismerhették
és megkóstolhatták az általam készített terméket.
Elérhetőség:
angyanneczakoedina@pazmandispajz.hu
+36 70 269 9880